In mijn blog artikelen schrijf ik wat mij heeft geraakt, in de diepte. En ik geef informatie over bewust en veerkrachtig leven, onbevreesd transformeren naar een leven met minder pijn, een nieuw perspectief en nieuwe mogelijkheden.

Het zijn persoonlijke bespiegelingen van wat in mijn leven speelt, wat mij verwonderd en verrijkt. En ik weet dat menszijn eenheid is, en mijn weerspiegelingen veelal zullen resoneren met de ander, jij. Voel je vrij mij te berichten met vragen of opmerkingen over de artikelen die deel. Ik ben nieuwsgierig!

train je veerkracht intensive

familie opstelling

Een familieopstelling laat je snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is achter je gedrag. Het helpt om de tot nu toe verborgen verbanden te zien met de systemen waar je deel van uitmaakt. Pas als deze zichtbaar zijn, kun je nieuwe mogelijkheden vinden om je op liefdevolle wijze los te maken uit verstrikkingen.

Lees meer »

Schuren

Als het schuurt in de relatie, en je alleen naar de ander wilt wijzen, komt er geen verbinding. Onderzoek wat er bij jezelf gebeurt

Lees meer »
freya

Freya

Freya, een creatie die tijd vroeg.. Ze kwam op mijn pad en ik keek haar nog niet aan. Het was te spannend. Te veel vrouw..

Lees meer »