Agenda

Workshops, Cursussen en andere Evenementen

In deze Agenda vind je de planning van actuele evenementen. Je vind hier workshops, cursussen en lezingen. 
Het is mijn wens jou onder te dompelen in een heerlijk moment voor jezelf. Mentale wellness, creatief of diepzielduiken, op zoek naar een ander perspectief. Weet je welkom, ik ont-moet je graag!

vrouwenlijn

Workshop Vrouwenlijn

Voel jij het verlangen om meer vanuit je eigen potentie leven?
Tijdens deze workshopdag creëren we een veilige bedding en gaan we vertragen en met meditatie, systemisch werk (familie opstellingen), lichaamswerk ontdekken wat de onderliggende blokkades in jouw vrouwenlijn zijn. Je ervaart de helende werking van de familieopstellingen, vanuit het niet weten.

Lees meer »
wrakhout en schilderen

Workshop wrakhout en schilderen – 10 juni

10 juni – Wrakhout en schilderen  – Wanneer: Zaterdag 10 juni 2023– Tijd: 14.00 – 16.30 uur– Plaats: Wijk aan Zee, Aloha Beach Schrijf je hier in  – Bij de workshop Wrakhout en schilderen ga je creatief aan de slag met mooie stukken wrakhout, visnetdraad, dat ik na storm op zee van het strand gejut heb. Maak een Naambord, een levensspreuk vol wijsheid of onzin. Kom spelen met penselen,

Lees meer »
workshop sunset painting

Workshop Sunset Painting – 10 juni

10 juni – Workshop Sunset painting  – Wanneer: Zaterdag 10 juni 2023 – Tijd: 19.30 – 22.00 uur – Plaats: Wijk aan Zee, op het strand, in de kas van Aloha Beach. Schrijf je hier in Schilder op een zwoele zomeravond de zonsondergang op het strand! Heb jij ook zo’n zin op het strand te zijn als de dagen ‘lengen’. Dat kan natuurlijk elke avond. Doen! Kom op zo’n

Lees meer »
train je veerkracht intensive

familie opstelling

Een familieopstelling laat je snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is achter je gedrag. Het helpt om de tot nu toe verborgen verbanden te zien met de systemen waar je deel van uitmaakt. Pas als deze zichtbaar zijn, kun je nieuwe mogelijkheden vinden om je op liefdevolle wijze los te maken uit verstrikkingen.

Lees meer »

Ja, ik schrijf mij in!