Agenda

Workshops, Cursussen en andere Evenementen

In deze Agenda vind je de planning van actuele evenementen. Je vind hier workshops, cursussen en lezingen. 
Het is mijn wens jou onder te dompelen in een heerlijk moment voor jezelf. Mentale wellness, creatief of diepzielduiken, op zoek naar een ander perspectief. Weet je welkom, ik ont-moet je graag!

schilder cursus kijk

Kijk!

Tijdens de schildercursus ‘Kijk!’ leer je in een kleine groep te kijken dat je ziet wat je wilt schilderen, en hoe je dat aanpakt.

Lees meer »
KIJK!2

KIJK!2

Schilder cursus KIJK!2 gaat door én een stapje verder. Plezier blijft voorop staan. Je leert en oefent nieuwe technieken.

Iedere les beginnen we met een intro over een techniek, stijl of techniek.
En je gaat aan een nieuw schilderij werken.

Lees meer »
dicht bij mezelf

Workshop Dicht bij mijzelf

Workshopdag ‘Dicht bij mijzelf’ Ben jij altijd bezig met het ‘pleasen’ van de ander? Heb je het gevoel dat je aan de verwachtingen van anderen moet voldoen? Omdat je anders gedoe krijgt of misschien in conflict raakt? Omdat je anders niet gewaardeerd wordt of niet goed genoeg bent? Voel jij de behoefte meer aanwezig te zijn bij jezelf? Door continu uit te reiken naar anderen vergeet

Lees meer »
vrouwenlijn

Workshop Vrouwenlijn

Voel jij het verlangen om meer vanuit je eigen potentie leven?
Tijdens deze workshopdag creëren we een veilige bedding en gaan we vertragen en met meditatie, systemisch werk (familie opstellingen), lichaamswerk ontdekken wat de onderliggende blokkades in jouw vrouwenlijn zijn. Je ervaart de helende werking van de familieopstellingen, vanuit het niet weten.

Lees meer »
wrakhout en schilderen

Workshop wrakhout en schilderen – 10 juni

10 juni – Wrakhout en schilderen  – Wanneer: Zaterdag 10 juni 2023– Tijd: 14.00 – 16.30 uur– Plaats: Wijk aan Zee, Aloha Beach Schrijf je hier in  – Bij de workshop Wrakhout en schilderen ga je creatief aan de slag met mooie stukken wrakhout, visnetdraad, dat ik na storm op zee van het strand gejut heb. Maak een Naambord, een levensspreuk vol wijsheid of onzin. Kom spelen met penselen,

Lees meer »

Ja, ik schrijf mij in!