Mariëlle van der Wal

“Mariëlle van der Wal heeft passie voor persoonlijke groei, leven vanuit verbinding en kunst. Vanuit deze passies leeft zij, traint zij, schildert zij.” Onbevreesd veerkrachti

Veerkracht
Vanuit alle rollen die ik in dit leven heb en heb gehad als kind, dochter, vriendin, moeder, liefdespartner en ondernemer, komt steeds weer bovendrijven dat ik meer aankan dan ik dacht. En dat ik daardoor groei. Mijn veerkracht en mijn onbevreesde wil om dat te doen wat ik graag wil, voelt groots!  

Pijn en verzachten
Als klein gevoelig meisje leerde ik dat gevoel er niet toe deed, en dat het het beste was om gewoon maar door te gaan. Daarin voelde ik mij niet begrepen en kon ik niet veel anders dan mij aanpassen. Daar werd ik heel goed in, maar ik verloor mijn eigen ik. Als jongvolwassene wist ik niet meer wat ik werkelijk voelde en wilde. Dat breekt natuurlijk op.

Mijn lijf, mijn relaties, mijn werk, mijn zelfvertrouwen en mijzelf klein houden; regelmatig liep ik tegen een muur. Ik zette prachtige maskers op, om niet door de mand te vallen, maar dat was heel onnatuurlijk en buitengewoon vermoeiend. Mijn sensoren stonden continu aan om te voelen hoe ik een ander het beste kon pleasen, omdat ik geen gedoe wilde. Ik wilde ‘goed genoeg zijn’.

Fysieke signalen die steeds sterker werden, brachten de ommekeer. Door te luisteren naar mijn lijf en de daar onderliggende pijn, leerde ik om niet alleen naar mijn hoofd te luisteren. Door mijn hoofd, mijn hart en mijn ziel met elkaar te verbinden, leerde ik te voelen en ontdekte ik wat ik wil en wat mijn kwaliteiten zijn. Dat betekent voor mij dat ik verantwoordelijkheid heb genomen voor mijn keuzes en beslissingen. En het is zo mooi om nu mijzelf te kunnen vragen: ‘Wat wil ik?’ 

Nieuwe mogelijkheden
En daar leef ik nu naar, voluit. Mijn relaties zijn zo veel mooier geworden, vanuit verbinding en gelijkwaardig. Zowel mijn kwetsbaarheid als mijn kracht kunnen er zijn, net zoals bij de ander. De pleasende grenzeloosheid heeft plaatsgemaakt voor zelfrespect en liefde.

Ik leef mijn creativiteit als beeldend kunstenaar. Ik kan er mijn gevoel in kwijt en volledig ontspannen als ik schilder. Ontspannen doe ik ook op mijn fiets, door de duinen, naar de zee. Daar mediteer, zwem en surf ik. Spoel ik schoon en ben een met de natuur.

En ik dans, met een fijne groep of alleen, intens en ik doorleef wat er in mij speelt en met mij speelt. En..ik heb mijn gevoeligheid ontwikkeld en omarmd als een kwaliteit. Ik vertrouw op mijn innerlijkweten en mijn gezonde verstand. En ik mag imperfect zijn, mens zijn!

De schouderpijn die ik al lange tijd had en waar niemand mij van af kon helpen, gleed van mijn schouders. Ik liet achter wat te zwaar was om te sjouwen. Mijn leven voelt nu een stuk lichter!

Overstijg jezelf
Zo blij als ik was met al deze transformaties, wist ik: ‘Dit gun ik iedereen! Meer zelfliefde, geluk en bewust je leven leven. Meer onbevreesde veerkracht.’ 

Met veel liefde begeleid ik mensen zoals jij. Omdat een ieder het waard is, los van wat anderen vinden, zelf te voelen wat jij wilt. Een vrije mind leeft vanuit liefde en volgt het hart en de ziel.

Om jou te kunnen trainen in zoveel levenskunsten, heb ik vele intuitieve, bewustmakende en systemische opleidingen doorlopen. Zo kan ik tijdens een consult ook een reading of healing geven. Soulwork. 
Dus train ik holistisch, met een mix van familie-, en systemische opstellingen, kunstzinnig, ziekteopstellingen, gesprekken, lichaamswerk, ademwerk, visualisatie en meditatie.
Mijn cliënten komen met vragen over hun relaties, de liefde, ziekte en werk. Ze willen meer zelfvertrouwen, daadkracht, bewuster in het leven staan. Door te luisteren naar de signalen van hun lichaam, en deze te herkennen en doorvoelen kunnen ze hun blokkades loslaten. Ze ervaren hierna minder stress en voelen zich meer in balans. Vanuit het nieuwe perspectief zien ze ook nieuwe mogelijkheden. Ze overstijgen zichzelf, worden onbevreesder en ervaren meer veerkracht in hun leven.

Stijl
Ik train met aandacht en een open blik, liefdevol en nuchter, met de voeten in de klei, vanuit mijn gevoelige bewustzijn. Ik werk intuïtief, mijn antennes staan aan om jou te helpen, jou bewuster, vrijer en steviger in het leven te laten staan.  Jij moet het doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je hier graag bij.

Wil jij ook meer verbinding met jezelf? Meer vanuit je gevoel, ontdekken waar je hart naar uit gaat? Wil jij stilstaan bij wie je bent, wat je drijfveren zijn en wat je voor jezelf wenst in je leven? Het is mijn passie jou hierin te begeleiden.

Ik ontmoet je graag,
Warme groet,

Mariëlle van der Wal

Testimonial van Stefan

Ik liep tegen een blokkade op waar ik geen vat op had, waarop ik de hulp heb ingeroepen van Mariëlle. Omdat ik er al eerder goede ervaringen mee had, heb ik met hulp van Mariëlle een familieopstelling gedaan.

Aangezien ik geen idee had waar de blokkade vandaan kwam, stapte ik er blanco in. Kundig bouwde Mariëlle samen met mij het systeem op. Telkens wist zij de juiste vorm te vinden om me te ondersteunen, zonder dat ze me daarbij stuurde. Ze wist het goed op gang te houden, waardoor ik grote stappen kon zetten. Nergens stond ze het proces in de weg. Op het moeilijkste punt gaf ze het pijnpunt feilloos aan, waardoor ik er doorheen kon gaan. Toen ik dacht dat het voorbij was, voelde Mariëlle aan dat er nog iets speelde. Ook dit wist ze op te lossen door het systeem zijn werk te laten doen.

Door haar zachte en liefdevolle manier van werken, voelde ik me voldoende op mijn gemak om moeilijke zaken aan te kunnen kijken. Het resultaat was overweldigend, een loodzwaar stuk werd opgelost. Ik kan iedereen aanbevelen om met Mariëlle te werken, ze is kundig en intuïtief sterk. Ze biedt een fijne energie en een goede omgeving om de dingen aan te gaan.

Stefan          .

Voel je dat je met mij aan de slag wilt?