Consult

Consult

Jij wilt verandering. Je komt niet tot volle bloei in de liefde, je relatie, werk of andere zaken en die jou belemmeren.

Je doet enorm je best, maar er is iets dat je tegenhoudt.
Merk jij dit in je dagelijkse gedoe, je boosheid of je voelt je het in je lijf?
Vaak zijn het oude overtuigingen en patronen die je tegenhouden om dat te doen wat je eigenlijk graag zou willen. Daardoor ben je nog niet volledig tot bloei gekomen.

Hoe ziet een individueel consult eruit?
We gaan samen in gesprek over wat jij wilt veranderen. Om vervolgens te onderzoeken hoe we jouw gewenste verandering kunnen bereiken.  Ik begeleid vanuit meerdere disciplines, waaronder een systemische familie opstelling. Door de belemmeringen die jou ervan weerhouden te herkennen en te doorvoelen, ontstaat er ruimte en komt er een nieuw perspectief.
In een aantal sessies wordt duidelijk wat jou tegenhoudt, zie je nieuwe mogelijkheden en krijg je meer veerkracht om de zaken die jouw levenspad kruisen aan te kunnen.

Voor wie?
Wil jij veerkrachtiger, bewuster in het leven staan?  Wil je nieuwe mogelijkheden, een ander perspectief? Of heb je fysieke, chronische klachten of ziekten. Maak een afspraak, je bent welkom!

Duur: 1,5 a 2 uur.
Locatie: In de praktijk van Marielle van der Wal te Heemskerk of in de natuur

Jouw investering:
1 consult
Per uur 80 euro
(incl. 21% btw)

3 consulten
Wil je een stok achter de deur, vind je het prettig vooraf te plannen? Dan plannen we 3 sessies binnen 6 maanden
 467 euro
(incl. 21% btw)

Mooi bewust mens,
je voelt je graag goed: 
je eet gezond, je beweegt regelmatig
en je zorgt ook voor je mentale en spirituele gezondheid.

Mooi van binnen, mooi van buiten!

Bespiegelingen

train je veerkracht intensive

familie opstelling

Een familieopstelling laat je snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is achter je gedrag. Het helpt om de tot nu toe verborgen verbanden te zien met de systemen waar je deel van uitmaakt. Pas als deze zichtbaar zijn, kun je nieuwe mogelijkheden vinden om je op liefdevolle wijze los te maken uit verstrikkingen.

Lees verder »

Schuren

Als het schuurt in de relatie, en je alleen naar de ander wilt wijzen, komt er geen verbinding. Onderzoek wat er bij jezelf gebeurt

Lees verder »
freya

Freya

Freya, een creatie die tijd vroeg.. Ze kwam op mijn pad en ik keek haar nog niet aan. Het was te spannend. Te veel vrouw..

Lees verder »

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken of wil je vrijblijvend kennismaken? Stuur een bericht en ik neem spoedig contant met jou op.