Workshop Intuïtief Schilderen

intuitief schilderen aan zee
  • Wanneer: 28 Augustus
  • Waar: Wijk aan Zee bij Aloha beach

 Bij deze workshop intuïtief schilderen ga je loskomen van het denken en rust vinden in je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur. Met kwasten, je handen, paletmes. Verkennen en ontdekken, daar gaat het om!

Waar kan dit beter dan op het strand? De zee, de ruimte, lucht en de wind….
Deze workshop vindt, indien mogelijk, plaats bij het sfeervolle strandpaviljoen Aloha in Wijk aan Zee.

Sta de creatieve stroom in jezelf toe… Je schildert vanuit je hart. Je laat je leiden door kleur en vorm die op dat moment bij jou past. Een heerlijke ochtend of middag voor jezelf, ontspannen en genieten!

Hoe ziet de workshop eruit?
We beginnen met koffie of thee. Ik laat diverse schildertechnieken zien en je zult ervaren hoe makkelijk het eigenlijk is om te schilderen, zodra je jezelf toestaat gewoon plezier te maken in het ontdekken en het spelen met acrylverf.

Hierna doen we een ontspanningsoefening om even lekker bij jezelf te komen, je dagelijkse zorgen en beslommeringen los te laten en in het nu te komen. Vanuit die ontspanning ga jij aan de slag met penseel, paletmes, spons. Ik werk met ‘figuratieve’ thema’s. Dit kan een leidraad zijn, maar je bent natuurlijk vrij hier je eigen avontuur mee aan te gaan.

We werken op schilderdoek van 40 x 30 cm.

‘Een heerlijk moment voor jezelf, ontdek je creatieve hart’

Je kunt je ook met een eigen groep inschrijven op een eigen locatie. Bericht mij door onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst neem ik contact met je op.

Heb je een vraag? Stel 'm hier