Marielle van der Wal traint onbevreesd veerkrachtig in Heemskerk

Ontdek alles over het verlichten van jouw pijn en onbevreesd veerkrachtig trainen bij Marielle van der Wal
en boek een afspraak in Heemskerk

Marielle van der Wal verlicht de pijn en traint onbevreesd veerkrachtig in Heemskerk

Mariëlle van der Wal luistert en verbindt, voelt en gaat samen met haar client op zoek naar balans en ruimte en rust. Omdat iedereen anders en speciaal is, stem ik met een unieke mix van methodieken af, op  de behoeften die er op dat moment zijn.
Een kunstzinnig traject of een systemische familie opstelling, lichaamswerk of een andere methodiek helpen je naar een andere kijk op relaties of fysiek ongemak of geeft je net dat zetje om een gewenste stap wel te maken.
Mariëlle verlicht de pijn en je wordt je bewust van nieuwe mogelijkheden. Onbevreesd veerkrachtig!

Met een goed luisterend oor en een zuiver gevoel weet Mariëlle te vertalen naar het werken in een Systemisch veld. Deze werkwijze is onder andere bekend bij familie en organisatie opstellingen. Mariëlle combineerde een vorm die voor mij zeer veilig was. In haar praktijkruimte liet zij mij doorvoelen waar de belasting in het systeem zat en liet dat doorvoelen en helen. Ook buiten op het strand heb ik haar deskundige werkwijze ervaren. Ik voelde mij zeer op mijn gemak. En na afloop van elke sessie voelde ik mij beter in balans en zuiverder. Een efficiënte manier van werken. Ik zal haar aan ieder aanbevelen.
Andre Brakenhoff
CEO
Mariëlle is niet alleen live een goede opsteller, maar ook online. Ik was heel benieuwd hoe dat in z’n werk zou gaan. Via Facetime bespraken we kort het thema en toen heb ik via een tekenopstelling veel inzicht gekregen. Mariëlle begeleidde dat op een heldere, prettige manier. Ze kan erg goed meevoelen, is helemaal afgestemd. Daardoor lijkt het net alsof ze live bij je aanwezig is! Naast inzicht ontstond er ook een healing tijdens de sessie, waardoor een oud thema kon worden getransformeerd. Ik kan Mariëlle van harte aanbevelen!
Annemiek Wijnbergen
Therapeut

Verlicht je pijn en ontdek nieuwe mogelijkheden

Voel jij dat het voor jou tijd is voor verandering? Wil je onderzoeken wat en waar het wringt in jouw leven? Heb je chronische of onbegrepen fysieke klachten? Wil je meer balans en veerkracht? Wil je jouw lastige stukken onbevreesd leren aankijken?

Door de unieke combinatie van het verzachten van onbewuste pijn en het bewust worden van nieuwe mogelijkheden, stijgen mijn clienten boven zichzelf uit.

Dus train ik holistisch, veelal met familie-, en systemische opstellingen, ziekteopstelling, gesprekken, lichaamswerk, ademwerk, visualisatie en meditatie. Mijn cliënten komen met vragen over hun relaties, de liefde, ziekte en werk. Ze willen meer zelfvertrouwen, daadkracht, bewuster in het leven staan. Door te luisteren naar de signalen van hun lichaam, en deze te herkennen en doorvoelen kunnen ze hun blokkades loslaten. Ze ervaren hierna minder stress en hebben een beter functionerend immuunsysteem Vanuit het nieuwe perspectief zien ze ook nieuwe mogelijkheden. Ze verrassen zichzelf door zichzelf te overstijgen!. En onbevreesd veerkrachtiger!

Systemische familieopstellingen helpen jou, als je ervoor kiest om fijnere en liefdevolle relaties hebben. En als je je uit wilt spreken over wat jij echt wilt met werk, liefde en relaties.

Kunstzinnig coachen: Intensive Levensboom
Een kunstzinnig coachings traject  brengt je in vijf individuele sessies inzicht in de invloed van je afkomst en hoe je in het leven staat. Je schildert jouw ‘Levensboom’ en ontdekt je verlangens en de moed om die stap naar verandering ook echt te maken

Het leven zal zo veel leuker worden.

Levenskunst
Ik noem het Levenskunst, leven vanuit bewust zijn. Je bent welkom om die stap te nemen, je hoeft het niet alleen te doen, ik loop graag een stukje met je mee. 

Marielle van der Wal traint onbevreesd veerkrachtig in Heemskerk

Neem via het onderstaand formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken
voor meer verzachting van pijn en meer veerkracht in Heemskerk.

marielle van der wal onbevreesd veerkrachtig

Mariëlle van der Wal
Abbenven 75
1963RB  Heemskerk
Nederland
Email: info@mariellevanderwal.nl
URL: www.mariellevanderwal.nl
Kamer van Koophandel: 34334041

Voor een consult of traject kun je een afspraak maken via de de Email of het aanvraagformulier.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.